+386(0)40 394 937
BRILJANTNA NALOŽBA
Nakup diamanta ni zgolj teoretična investicija, pač pa predvsem dobra dolgoročna naložba.
O podjetju

O podjetju

Intermarket Diamond Business S.p.A.

Intermarket Diamond Business je delniška družba z več kot tridesetletno tradicijo, ki zaseda prvo mesto v Evropi v trgovanju z naložbenimi diamanti. Sodelujemo s skupino visoko kvalificiranih strokovnjakov s tega področja. Vodilno mesto v Evropi je rezultat visokega koeficienta prodaje. Smo posredniška družba, ki posluje izključno z diamanti, opremljenimi s certifikatom in potrjenimi s strani najvišjih mednarodnih organizacij (H.R.D.,G.I.A. in I.G.I). Temeljni namen družbe sta poslovna transparentnost in zadovoljitev investitorja. Smo edino podjetje s tega področja, ki redno objavlja kotacije diamantnih naložb v najvplivnejših gospodarsko-finančnih časopisih.

Matično podjetje deluje od leta 1976 s sedežem v Milanu in ima v svojih vrstah kar nekaj prestižnih članov. Antinea de Rico, ustanoviteljica podjetja, je skupaj s predsednikom uprave Claudiem Giacobazzijem uspela še dodatno okrepiti razvoj in ugled podjetja, ki je že od samega začetka v stalnem vzponu.

www.idb.it


Podjetje v Sloveniji

Od junija leta 2012 deluje tudi podružnica v Ljubljani z namenom, da bi dolgoletne in uspešne poslovne izkušnje prenesli na vzhodni del Evrope. Osnovni kapital družbe z omejeno odgovornostjo znaša 300.000€, kar daje podjetju določeno finančno stabilnost, ki zdaleč presega ostala podjetjih v Sloveniji na tem področju. 

Prijavi se na e-novice in obvestila o kotacijah

Vabimo vas, da se naročite na naše e-novice, v katerih vas bomo na vpisani elektronski naslov obveščali o aktualnih dejavnostih, dogodkih in zanimivosti ter o svežih kotacijah.

Želim brezplačno prejemati e-novice na e-mail:


Potrdi
 

Zadnje novice

INTERMARKET DIAMOND BUSINES HELVETIA SA © 2016   LUTMAN design   Izdelava spletnih strani - Positiva